Een bestelzuil maakt je werk gemakkelijker

We weten allemaal dat het momenteel echt niet gemakkelijk is om aan voldoende, gemotiveerd en gekwalificeerd personeel te komen. Zeker in de horeca is dat een groot probleem. Je zult dus met een andere oplossing moeten komen. Een oplossing die goed werkbaar is voor jou én waar je klanten blij mee zijn. Een goed idee is dan het plaatsen van een bestelzuil. Nu zal een bestelzuil in een klein café niet direct een oplossing zijn, maar daar heeft Prestop dan weer andere, heel handige, mogelijkheden voor. Kijk maar eens op de site.

In welke situaties is een bestelzuil wél ideaal?

Denk, bijvoorbeeld, aan een bedrijfsrestaurant, een ziekenhuisrestaurant, een fastfoodrestaurant of een kiosk op een station.

Je gasten kunnen dan hun bestelling plaatsen en afrekenen via de bestelzuil. Daarna kunnen ze hun bestelling afhalen bij de counter of aan een tafel gaan zitten en wachten tot de bestelling aan tafel wordt gebracht. Maar er zijn meer situaties waarin een bestelzuil goed van pas komt.

Zo zie je al in veel supermarkten een bestelzuil staan om de openbaarvervoerkaart op te waarderen. Ook gebruiken veel apotheken al een bestelzuil voor herhaalrecepten. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden te bedenken.

Waarvoor kan Prestop nog meer ingeschakeld worden?

Een aanmeldzuil

Je kunt Prestop ook benaderen voor het inrichten en plaatsen van een aanmeldzuil. Denk dan, bijvoorbeeld, aan een aanmeldzuil voor afspraken in het ziekenhuis of bij een overheidsinstelling. Gasten of patiënten hoeven dan niet meer langs de receptionist(e), maar kunnen zich, met hun identiteitsbewijs, direct op aanwezig zetten. Dit zorgt voor meer veiligheid en een betere doorstroming bij verschillende afspraken na elkaar.

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een aanmeldzuil bij de poort van een bedrijf. Op die manier kan beter gescreend worden wie er wanneer binnenkomt.

Touchscreen tafel

En wat denk je van een touchscreen tafel? Met zo’n tafel wordt het, voor je klanten, een stuk duidelijker wat er gaat gebeuren met, bijvoorbeeld, de keuken. Jij kunt, in je keukenshowroom of woonwinkel, precies aan je klanten laten zien hoe de nieuwe keuken zal worden of wat een andere kleur op de muur zal doen voor het interieur. Ook is het mogelijk om met zo’n touchscreen tafel een complete auto, met alle extra’s die mogelijk zijn, samen te stellen. Interactief en dus erg interessant.

Prestop vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

More from author

Gerelateerde Blogs

Laatste Blogs

Hardlopen amersfoort

Hardlopen in Amersfoort is een fantastische manier om fit te blijven, gezondheid te verbeteren en stress te verminderen. Professionals kunnen genieten van een ontspannende...

Waarom is er nog steeds behoefte aan professionele icters die geen diploma hebben?

De ICT-sector is een van de meest dynamische en competitieve terreinen in de hedendaagse economie. Het biedt veel kansen aan professionals met een grote...

Zullen er in vakantiebestemming beperkingen worden ingesteld als gevolg van hogere besmettingsaantallen in nederland?

De vakantieperiode staat voor de deur, maar zullen er beperkingen worden ingesteld als gevolg van hogere besmettingsaantallen in Nederland? Professionals werken hard om de...

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!