Vier tips voor een geslaagde online borrel

Niet is zo gezellig als een avondje borrelen met vrienden. Helaas zien die borrels er in deze tijd wat anders uit dan we gewend zijn. We kunnen het terras niet op en ook samenkomen bij iemand thuis zit er helaas nog even niet in. Maar in plaats van te kijken naar wat er niet kan, willen we je graag laten zien welke opties je wél hebt en je enkele tips geven om je virtuele borrel een succes te maken.

Stay connected

Naast dat Zoom, Teams en Whatsapp handig zijn om in contact te blijven met collega’s wanneer je thuiswerkt, bieden ze ook de perfecte gelegenheid om samen te komen met vrienden op afstand. Prik een avond met vrienden waarop jullie allemaal kunnen en slinger dat online platform dus maar aan.

Stay hydrated

Niks zo’n domper als een borrel zonder daadwerkelijke borrel. Zorg er daarom voor dat je vooraf alvast wat hebt ingeslagen. Zo kun je tegenwoordig prima online wijn bestellen en hoef je voor dat glas koude wijn de deur dus niet eens meer uit.

Wat ook leuk is, is een online wijnproeverij. In dit geval koop je een wijnpakket (en je vrienden kopen hetzelfde pakket) en proef je je gezamenlijk een weg door de wijnen heen. Niet alleen gezellig maar ook nog eens heel lekker! En heb je wijn over? Je kunt prima rode wijn en witte wijn bewaren. Stop de kurk terug in de fles en leg je fles in de koelkast. Op deze manier is je wijn nog zeker een dag of drie houdbaar.

  1. Digitaal spel

Zin in een spelletje? Ook dit kun je prima op afstand doen. Online zijn er tal van gezelschapsspellen te vinden. Denk aan 30 seconds, Pictionairy of een online Pubquiz waar je gezamenlijk aan mee kunt doen. Die laatste kun je namelijk ook prima vanachter je scherm doen met een wijntje in je hand. Niet alleen gezellig, maar zo heb je toch een beetje het idee dat je in de kroeg staat.

  1.  Snack

Om je nog meer in die kroegsfeer te wanen is het belangrijk dat je naast een goed glas wijn ook wat borrelnootjes, bitterballen of een andere lekkere snack klaar hebt staan. Vergeten in te slaan? De lokale horeca bezorgt in deze tijden maar al te graag iets lekkers bij je aan de deur.

More from author

Gerelateerde Blogs

Laatste Blogs

Welke keuze heb ik voor raamdecoratie in kunststofkozijnen?

Veel mensen hebben tegenwoordig kunststofkozijnen. De voordelen daarvan zijn dat ze langer meegaan, goed isoleren en makkelijk in het onderhoud zijn. Indien je net...

Ga voor een unieke kinderrugzak

Als je op kraamvisite gaat wil je het liefste een cadeau geven waar iemand nog jarenlang plezier van kan hebben. Je kunt dan kiezen...

Geef je huis een frisse make over!

Maart is de maand waarin de lente weer stapt; en dat betekent tijd voor een frisse wind door het huis. Hoog tijd dus voor...

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!